Életmű Díj - XVI. Környezet Védelméért Díjak 2016. február 13.

Prof. Dr. Bándi Gyula

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2016-ban 16. alkalommal rendezte meg a Környezetvédelmi és Vízipari Bált, a szakma legelegánsabb rendezvényét, ezúttal a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai szövetséggel közösen, a Budapesti Kongresszusi Központban. Az ünnepélyes találkozót a fővédnök, V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár köszöntötte.

A Bál legfontosabb programja ismét a Környezet Védelméért Díjak átadása volt, amelyet a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége alapított.

Magánszemélyek kategóriában életmű díjat kapott Dr. Bándi Gyula DSc. egyetemi tanár, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog-és Államtudományi Kar Környezetjogi és Versenyjogi Tanszékének veztője, aki a környezetjog oktatásának és kutatásának kiváló művelője több mint három évtizede.

Forrás: http://www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/kornyezetugyert-agrarfejlesztesert-es-hungarikumokert-felelos-allamtitkarsag/hirek/xvi-kornyezet-vedelmeert-dijak-atadasa

Fotó: FM

x