Levél a Gólyáinknak 2018. augusztus 23.

Várunk jelentkezéseteket! (Tutori Szervezet - tutor@jak.ppke.hu)

Kedves Gólyák!


Elsősorban szeretnénk Nektek gratulálni ahhoz, hogy felvételt nyertetek a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karára.
Az egyetemek többségén működik egy hallgatói szervezet, melynek célja az újonnan jött hallgatók segítése, ezt a feladatkört a mi Egyetemünkön a Tutori Szervezet látja el - e-mail elérhetőségünk: tutor@jak.ppke.hu .

A Tutori szervezet legfontosabb célja, hogy segítséget nyújtsunk Nektek, elsőéveseknek a kezdeti nehézségekben.

A Tutori Szervezet feladata lesz segíteni és eligazítást adni Nektek:

-  a beiratkozáskor

-  az első tárgyfelvételekkor

-  a Neptun kezelésben

-  nem csak tanulmányokkal kapcsolatos kérdésekben, hanem egyéb egyetemi élettel összefüggő problémáitokkal kapcsolatban is.

Kapni fogtok majd 1-1 Tutort, aki elkísér majd egyetemi éveitek során, illetve segítséget nyújt Nektek, és akihez bármikor fordulhattok.

A legfontosabb közelgő események az Egyetemünkön a következők:

Beiratkozás lesz augusztus 23-24-25. napokon, illetve 28-29. között. Több szempontból is fontos, hogy személyesen megjelenjetek, például itt fogtok először találkozni a Tutori Szervezetünk tagjaival is;

- majd következnek a Gólyanapok augusztus 30-án és 31-én. Ajánljuk figyelmetekbe a Karunk ezen rendezvényét, hiszen ekkor ismerhetitek majd meg a gólyatársaitokat, kezdhettek kapcsolatot felvenni egymással, így az egyetemi élet első napjait már nem idegenek társaságában töltitek majd el.

Miután olvastátok levelünket, a következő e-mail címünkre írjatok nekünk egy egyszerő "jelentkező" üzenetet: tutor@jak.ppke.hu 

Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal, de mindenekelőtt, ne felejtsetek el egy gyors levelet írni nekünk!

Üdvözlettel: a Tutori Szervezet tagjai

x