Tehetség? TDK! 2015. szeptember 24.

TDK Börze – minden, amit a tudományos diákkörről tudni érdemes

Szeptember 24-én tartott nagyszabású TDK Börzénkkel fórumot kívántunk biztosítani arra, hogy a legkülönfélébb területek iránt érdeklődő, tehetséges hallgatóink mindent megtudhassanak a diákköri munkáról, megtalálhassák a legmegfelelőbb konzulenst kutatásukhoz, feltehessék kérdéseiket a tanszékek oktatóinak, doktoranduszoknak és a TDK felelősöknek, találkozhassanak hasonló cipőben járó kezdő, vagy a munkában már előrehaladt és új kihívásokkal szembesülő hallgatótársakkal, valamint már sikeres OTDK szereplést is maguk mögött tudó szerzőkkel és opponensekkel.

Reméljük, hogy sokaknak segíthettük a kutatómunka elkezdését, de akik még mindig hezitálnak, illetve kérdésük van a TDK munka kapcsán, bátran keressék a kari TDK titkárt (pogacsas.anett@jak.ppke.hu), de közvetlenül a tanszéki TDK felelősöket és leendő konzulenseket is!

Akik már elkezdték a munkát, ajánljuk figyelmükbe aktuális programjainkat:

  • Retorika és beszédtechnika – szituációs játékokkal és sok hasznos ismerettel két alkalmas előadást tart karunkon Bogár László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Várunk mindenkit szeretettel november 5-én és november 19-én 18.00 órától (E3), nem csak TDK-zókat!
  • Kari TDK – most bárki bizonyíthatja, hogy a Karon, sőt, az ország valamennyi jogi karának hallgatói közül ő ért a legjobban egy adott témához: a kiválasztott témát kifejtő dolgozatokkal november 20-ig lehet nevezni a novemberi 26-i kari TDK-ra, de nem csak szerzők, opponensek jelentkezését is várjuk! Kari TDK-kat 2016 márciusában, májusában és őszén is tartunk majd. A részleteket ld. http://jak.ppke.hu/hallgatoinknak/tdk

Tekintve, hogy épp egy év múlva nevezhetjük a Karunkat képviselő hallgatókat a XXXIII. OTDK-ra, még nem késő elkezdeni a munkát: egy kiváló – a személyes képességeket és az elhelyezkedési esélyeket is növelő – TDK dolgozat írásához mi minden segítséget megadunk: aki érzi magában a képességet, mindent bele! Ha tehetség – akkor TDK!

Részletek és további aktualitások:

http://jak.ppke.hu/hallgatoinknak/tdk

 

 

x