MiNEK? KiNEK?

  • 03 márc.

    Kezdete: 2020. március 3. 17:00 -Vége: 2020. március 3. 18:30

    Szent II. János Pál pápa terem

Fábry Kornél atya mesél az Eucharisztiáról és a 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról, amelyet Budapesten tartanak.

2020 februárjától havonta egyszer tartunk egy délutánt/estet, amelyet valamelyik hallgatói szervezettel együttműködve szervez a JÁK. Célja, hogy szakmai beszélgetések, előadások kapcsán a JÁKhoz tartozók megismerkedhessenek a jog, vallás, pszichológia és számos más terület szakértői, képviselői által egy-egy témával.

Márciusban Fábry Kornél atya látogat el hozzánk. Kornél atya az Eucharisztiáról és a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusról fog beszélni. Az eseményt pedig a Gradus ad Facultatem szervezettel együtt szervezzük.

Kornél atya közvetlen, humoros és megnyerő.
Körülbelül 45 percben mesél arról az eseményről, amelyet budapesti olimpiának, a lelkek olimpiájának is hív. Utána pedig lesz lehetőség kérdéseket is feltenni.
2020 őszén újra Budapesten kerül megrendezésre a kongresszus, amely 1938-ban volt utoljára nálunk. Az elnevezés megtévesztő lehet azok számára, akik tudományos találkozónak képzelik el ezt az eseményt.
Többek között erről rántja le a leplet Kornél atya, mert a kongresszus mindenkiNEK szól!

Szeretettel várjuk a JÁK hallgatóit, oktatóit és munkatársait.

A beszélgetésen való részvétel feltétele, hogy Fb-on jelöljék be az eseménynél részvételüket vagy küldjenek e-mailt szándékukról a marketing@jak.ppke.hu e-mail címre.
A visszajelzés azért fontos számunkra, mert a létszám függvényében a rendezvény pontos helyszíne változhat.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

Fotó: iec2020.hu

x