Jelentkezés

Szakirányú továbbképzéseinkre és jogi szakvizsga-felkészítő tanfolyamainkra kizárólag elektronikusan lehet jelentkezni.Diákhitel igényelhető!

Felhívjuk figyelmüket, hogy képzéseink finanszírozásához lehetőség van diákhitel igénylésére. A szabad felhasználású diákhitel 1 és a kötött felhasználású diákhitel 2 igénybevételének pontos feltételeiről a www.diakhitel.hu oldalon és az Egyetem diákhitellel foglalkozó menüpontján tájékozódhat http://ppke.hu/hallgatoinknak/diakhitel.

Jelentkezési lap szakirányú továbbképzésre

2017/18 őszi félévére meghirdetett képzéseink, tervezett indulásuk

Jelentkezési lap jogi szakvizsga-felkészítő tanfolyamraJelentkezéssel kapcsolatos emaileket a deak@jak.ppke.hu címre várunk. Megkeresésükre 5 munkanapon belül válaszolunk.
***
Intézetünk arra törekszik, hogy egy-egy képzés oktatási napja félévről-félévre ne változzon.


 Figyelem!

Tudnivalók a szakjogász ill. jogi szakokleveles szakirányú továbbképzésekre jelentkezőknek

Az önköltség összege az adott képzésre történő beiratkozás utáni első tanévet követően - függetlenül attól, hogy a hallgató hallgatói jogviszonya az első tanév során szünetelt-e - minden további tanévben a képzés első félévére meghatározott önköltség Központi Statisztikai Hivatal által az előző évre vonatkozóan közzétett fogyasztói árindex mértékével megemelt ezer forintos értékre kerekített összege lehet.


 

x