Rólunk

2019.08.21.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán 2011 őszétől működik az

emelt szintű érettségi előkészítéssel foglalkozó hallgatói szervezet,

a Gradus ad Facultatem.

Célunk, hogy a hozzánk járó, akár végzős, akár alsóbb éves középiskolai diákoknak elérhető áron segítsük a felkészülését az emelt szintű történelem és magyar érettségi írásbeli és szóbeli feladataira egyaránt, illetve segítséget nyújtsunk a sikeres egyetemi felvételihez. Emellett az egyetemi légkörbe való bepillantás által zökkenőmentesebbé válik a leendő felsőoktatási intézményekbe való beilleszkedés.

Mivel mi magunk is egyetemi hallgatók vagyunk, ezért törekszünk ezt

  • a legdiákbarátabb módon,
  • a személyes kompetenciákat figyelembe véve,
  • interaktív órák keretében és
  • ideális környezetet biztosítva

megvalósítani, hogy mindenki megvalósíthassa az általa kitűzött célokat.

Szervezetünk tagjai, a Jog- és Államtudományi Kar hallgatói több lépcsős, szigorú kiválasztási folyamaton esnek át, mielőtt a szervezet teljes jogú tagjaivá válnának. Ezen felül minden tagunk részt vesz egy, az egyetemi tanárok által tartott féléves tanárképzésen, ezáltal is megteremtve számunkra a folyamatos szakmai fejlődés lehetőségét.
A Gradus különlegessége, hogy a hallgatók jól felkészült, válogatott csoportja mellett az egyetemi tanárok, professzorok, vendégelőadók, az adott téma szaktekintélyei is hétről hétre oktatnak óráinkon, ezáltal is biztosítva, hogy a hozzánk járó diákok a legmagasabb szintű oktatásban részesüljenek.

Tanfolyamunk ára az oktatás mellett magában foglalja a tanáraink által kidolgozott, csak itt elérhető jegyzetkönyv árát is, mely tartalmazza az adott évre szóló magyar és történelem érettségi összes kidolgozott szóbeli tételét.

Tavasszal a jelentkezők számára lehetőség nyílik kedvezményes áron részt venni tavaszi táborunkban, ahol több napos, intenzív, reggeltől estig tartó előadások segítségével és komplett érettségi vizsgaszimulációval, közvetlenül az érettségi vizsga előtt igyekszünk teljessé tenni diákjaink felkészülését.

Miért érdemes minket választani?

  • a tanárok felkészültsége,
  • a barátságos légkör,
  • nagyszerű közösség,
  • a következetes számonkérések, és
  • a résztvevők számára az egyetemi élet bemutatása miatt.

Szeretettel várunk!

 

x