EURÓPAI VÁLASZTÁSI SZAKÉRTŐK EGYESÜLETÉNÉL 2018. május 17.

GYAKORNOKI PROGRAM

Az Európai Választási Szakértők Egyesülete nemzetközi tanulmányok, jogász vagy politológia szakos, a választások hazai és nemzetközi aspektusai iránt érdeklődő egyetemi hallgatót keres gyakornoki munkára a 2018. június 18. és szeptember 30. közötti időszakra.

A gyakornok megismerheti a budapesti székhelyű, 25 állam választási szervének együttműködésén alapuló nemzetközi szervezet munkáját, részt vehet az Egyesület választásszakmai tevékenysége körében végzett kutatásokban, elemző tevékenységekben, az Egyesület programjainak szervezésében, pályázatok előkészítésében, a tagállamokkal és más nemzetközi szervezetekkel való kapcsolattartásban. (További információk az Egyesület tevékenységéről a www.aceeeo.org oldalon.)

A gyakornoki program keretében a gyakornoknak várhatóan lehetősége lesz részt venni az Egyesület Vilniusban megrendezésre kerülő éves konferenciáján, ahol több mint 150 választási szakértő lesz jelen.

A gyakornoki munka heti két alkalommal 3-4 órás irodai elfoglaltságot jelent.

Angol nyelvismeret szükséges, az orosz ismerete előnyt jelent.
Elvárás még a World, Excel, PowerPoint és Prezi programok felhasználói szintű ismerete.

A jelentkezéshez egy szakmai önéletrajzot, valamint egy rövid motivációs levelet várunk angol nyelven 2018. június 10-ig az aceeeo@aceeeo.org e-mail-címre.

x