Knight Bird & Bird Iroda 2017. november 30.

gyakornokot keres

A Knight Bird & Bird Iroda gyakornokot keres. Olyan rátermett, 4. vagy 5. éves jogi tanulmányait folytató joghallgatók jelentkezését várjuk, akik kiváló angol és magyar nyelvtudással rendelkeznek és szeretnének munkatapasztalatot szerezni egy nemzetközi jogi szolgáltató magyarországi irodájában.

A Bird & Bird nemzetközi jogi szolgáltató 1846-ban alakult Londonban, ma már 19 országban 28 irodával rendelkezik világszerte és több, mint 1000 jogászt foglalkoztat. Budapesti irodáját 2008-ban nyitotta meg a prágai, varsói és pozsonyi irodákkal egy időben.
A Bird & Bird a Bird & Bird LLP-ből, valamint együttműködő és társult vállalkozásaiból áll. További információ a Bird & Bird-ről a www.twobirds.com weboldalon található.

A pozíció részmunkaidős (heti 20 óra) és határozott időtartamra, 3 hónapos időre szól.

Várható feladatok:
A gyakornok feladata elsősorban az ingatlanjoggal, munkajoggal, valamint információtechnológiával, adatvédelemmel és szellemi alkotások jogával foglalkozó jogászok támogatása. Emellett természetesen feladatát képezni a klasszikus gyakornoki feladatok, mint például iratbetekintés, fordítás, iratok kézbesítése.

További elvárások:
kiváló magyar és angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt (jogi angol nyelv magabiztos ismerete elengedhetetlen), második idegen nyelv ismerete előnyt jelent, különösen német vagy francia esetén
megbízható és lojális személyiség
precizitás és eredményorientáltság
jó problémamegoldó képesség
nyitott és rugalmas hozzáállás
jó digitális írásképesség, a MS Word és Outlook, illetve egyéb, jogi munkához használt számítógépes alkalmazások, adatbázisok magabiztos használata

Amit kínálunk
nemzetközi munkakörnyezet egy elismert irodánál
versenyképes fizetés
sokrétű tapasztalatszerzési lehetőség
a gyakornokként tett jó benyomás előny későbbi ügyvédjelölti jelentkezés esetén.

Jelentkezés módja:
Magyar és angol nyelvű önéletrajz, motivációs levél: karrier@jak.ppke.hu
Sorszám: 0416

x