Ügyvédi iroda 2020. június 29.

GYAKORNOKI TÁVMUNKA ÁLLÁSPÁLYÁZAT

Ügyvédi iroda dinamikus csapata gyakornok Kolléganőt/Kollégát keres:

Elvárások:
Jogi egyetem, hallgatói jogviszony legalább IV. évfolyam.
Word, excel, elektronikus jogtárak, egyéb software-k használata.
Kiváló írásbeli, szóbeli fogalmazási képesség,
kezdeményezőkészség, problémamegoldás,
szorgalom, figyelmes, gyors munkavégzés,
precizitás, terhelhetőség, megbízhatóság.

A munkavégzés jellege:
Irányítás mellett, több jogterületen, jogi tárgyú iratok, beadványok, feladatok, levelek, ügyfél kommunikáció előkészítése.
Kutatási feladatok, jogi elemzések készítése.

Amit biztosítunk:
Vegyes jogterületen, akár több nyelven, magas minőségű jogi munkavégzés és gondolkodás módszertanának elsajátítása, tanulási, fejlődési gyakorlatszerzési lehetőség, megfelelés esetén ajánlólevél, referencia, óra- (havi) díjas elszámolás, hosszútávú együttműködés.

Pályázat:
A/4 oldal terjedelmű, pdf csatolmányként megküldött, fényképes szakmai önéletrajzot és 6-8 soros pdf motivációs levelet, nettó óradíj igény megjelölésével a mihaly.mohacsi@kelecsenyi.com  címre várjuk.

Adatvédelmi tájékoztató:
A pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy pályázatában személyes adatokat közöl és küld meg a pályáztató részére. A pályázó az elküldéssel egyidejűleg kifejezetten engedélyezi, hogy a pályáztató az önéletrajzát, motivációs levelét (pályázati anyagok) és az abban található személyes adatokat legfeljebb 6 (hat) hónap időtartamban kiválasztás és ajánlat céljából tárolja, majd a határidő lejártát követően törölje. A pályázó hozzájárul, hogy személyes adatait és pályázati anyagát a pályáztató alkalmazottai, a kiválasztás céljából megismerjék. Adatvédelmi kérdésekkel összefüggésben a pályáztató képviselője jár el.

 

x