A kutatás fázisai, időzítése

2012-es év - a kutatás megalapozása

A kutatócsoport ebben az évben először is meghatározta a kutatás kereteit és az egyes kutatók egyéni feladatait (WS0). A kutatási programok pontosítása, a menet közben felmerülő problémák közös megoldására hívtuk össze az első és a második workshopot (műhelyvitát). Év végéig az  egyéni kutatásokat folytak. A kutatók egyedi modellkísérleteket feldolgozó és bemutató tanulmányaikat az év végéig/2013 első negyedév elejéig adják le.

2013-as év - a kutatás befejezése, eredmények publikálása

Ebben az évben a nyolc egyedi modellkísérlet feldoglozását tartalmzó résztanulmány beérkezett, így következhet a kutatások feldolgozása, szerkesztése, valamint az összefoglaló tanulmányok megírása (Varga Zs. András, Csink Lóránt, Patyi Gergely, Gerencsér Balázs, Sántha György).

A kutatási eredményeket egy magyar nyelvű tanuklmánykötetben, és egy angol összefoglaló füzetben közöltük.

A kutatás záró eseménye a tanulmánykötet és a kutatás eredményeinek bemutatása egy (sajtó-) nyilvános konferencián, 2013 november 12-én. A konferencia célközönsége mind a közigazgatástudomány művelői és alkalmazói voltak: a társkarok, valamint a kormányzati és önkormányzati szféra képviselőit hívtuk meg. A konferencia előkészítésére hívtuk össze 2013 nyár elején a harmadik workshopunkat.

x