Szakdolgozatok

A Tanulmányi és Vizsgaszabályzat 40. § (14) pontja értelmében a könyvtár őrzi a karon megvédett szakdolgozatokat, azok kutatási célból megtekinthetők. Azokat a szakdolgozatokat, amelyekre a szerző zárt kezelést kért, a könyvtár a TVSZ. 40. § (15) pontja értelmében kutatási célra sem adja ki.

Az 1999-2017 között leadott szakdolgozatok listája INNEN tölthető le.

2018 óta a szakdolgozatok elektronikus úton kerülnek benyújtásra, azokból a könyvtár nyomtatott példányt nem kap. Ezen szakdolgozatok listája INNEN tölthető le.

A szakdolgozatokat kitöltött és aláírt kérőlappal lehet kikérni. Egyszerre maximum 3 dolgozat kérhető. A kérőlap INNEN tölthető le. Kéréseiket e-mailben is leadhatják a szakdolgozat@jak.ppke.hu címen, a kitöltött kérőlap elküldésével.

A szakdolgozatok egy részét (leltári szám szerint: 858-3749) külső raktárban tároljuk, ezek kiadása a kérés leadását követő napon lehetséges. Másnapra szóló kéréseiket 15 óráig fogadjuk. Szombati napon csak a pénteken 13 óráig leadott kéréseket tudjuk kiadni.

A szakdolgozatok csak az olvasóteremben olvashatók, nem kölcsönözhetők, azokról elektronikus eszközzel másolat nem készíthető. (Fényképezőgéppel, telefonnal sem!)