A Hallgatói Önkormányzat Érted van! 2020. július 26.

Megismerheted a HÖK tagjait, így megtudhatod, mikor kihez fordulj.

Kedves Gólya!

Mindenekelőtt engedd meg, hogy gratuláljunk sikeres felvételidhez a Pázmány Jogi Karára! Szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis

egyetemünk büszkélkedhet az ország egyik legszínvonalasabb oktatásával és hallgatói közösségével.

Ezeket az érdekeket igyekszik a Hallgatói Önkormányzat mindennapos munkájával elősegíteni. Szervezetünk az egyetem és a hallgatói élet szinte minden szegmensében jelen van, annak érdekében, hogy képviseljük a hallgatók érdekeit. A Hallgatói Önkormányzat tagjai végig kísérik tanulmányaidat a beiratkozástól a diplomaosztóig. Ebben az időszakban segítünk, hogy a tanulmányaid gördülékenyen teljenek, az egyetemi juttatásaid biztosítva legyenek és mi gondoskodunk arról, hogy két zh között lehetőséged legyen kikapcsolódásra, legyen szó sportról vagy egyéb közösségi tevékenységről.

Célunk, hogy évről évre jobb és összetartóbb hallgatói közössége legyen a Pázmánynak.

Szervezetünk tagjai az alábbi bizottságokon keresztül támogatnak Téged:

Husek Nóra

A HÖK elnöke

A Hallgatói Önkormányzat elnöke a legmagasabb szinten képviseli a hallgatókat, ezen belül irányítja a szervezetet, ő a rendezvények főszervezője, továbbá a Kari Tanács tagja.

 

 

Laskay Donát 

A HÖK alelnöke

Az elnök helyettesei, az egyes bizottságok felügyelői, továbbá kapcsolatot tartanak mind a hallgatókkal, mind a kari munkatársakkal. Egyik legfontosabb feladatuk a rendezvények szervezése és lebonyolítása.

Hámori László

A HÖK alelnöke

Az elnök helyettesei, az egyes bizottságok felügyelői, továbbá kapcsolatot tartanak mind a hallgatókkal, mind a kari munkatársakkal. Egyik legfontosabb feladatuk a rendezvények szervezése és lebonyolítása.


Ott Anett

A Tanulmányi Bizottság vezetője

A Tanulmányi Bizottság vezetője gyakorlatilag az év minden napján segítséget nyújt a tanulmányi ügyeid elintézéseben, ezen belül segít a tárgy- és vizsgafelvételnél, valamint a tanulmányi kérvények beadásában. A félév folyamán tájékoztatókat állít össze számodra, hogy mihamarabb elsajátítsad a Neptun rendszer használatát. Ha bármely kérdésed felmerül tanulmányaiddal kapcsolatban, keresd Anettet bizalommal!

Szabó Krisztián

A Sportbizottság vezetője

A Sport Bizottság vezetője biztosítja Számodra a széles választékú sportolási lehetőségeket, ezen belül koordinálja az egyetemi sportéletet, szervezi a sportrendezvényeket. Ha bármilyen kérdésed adódna az egyetemi sporttal kapcsolatban, keresd Krisztiánt bizalommal!

  

Nagy Nikolett

A Szociális Bizottság vezetője

A Szociális Bizottság vezetője támogatja ösztöndíj ügyintézéseid mindennapjait. Elbírálja a pályázatokat, képvisel Téged a Diákjóléti Bizottságban. Felmerülő kérdés esetén bátran keresd Lettit!

Iró Zalán Ádám

A Gazdasági Bizottság vezetője

A Gazdasági Bizottság vezetője készíti a Szervezet költségvetését, finanszírozza az ösztöndíjak, továbbá a rendezvények és egyéb felmerülő költségek kifizetését. Zalánt bármilyen kérdéssel kapcsolatban keresheted, készséggel fog válaszolni.

 

Hamarosan találkozunk, addig is kövessetek bennünket az aktualitásokért Facebookon és az Instagramon (@ppke.jak.hok)!

 

x