A PPKE Jog- és Államtudományi Kar közleménye 2020. szeptember 1.

Elmaradnak a Gólyanapok, további korlátozások a jelenléti oktatásban.

Az Egyetem, s ezen belül a Jog- és Államtudományi Kar legfontosabb feladatai közé sorolja a hallgatók, oktatók, dolgozók egészségének megóvását. A múlt heti beiratkozást követően sajnos három azon részt vevő hallgatónk Covid tesztje is pozitív lett, ami még fokozottabb óvatosságot kíván tőlünk.

A közegészségügyi hatósággal kapcsolatban állunk, s azokat a hallgatókat, akik közelebbi kontaktusban álltak fertőzött társaikkal, már értesítettük. Akik nem kaptak értesítését, nem voltak közvetlen fertőzésveszélynek kitéve.

A szeptember 3-án Máriabesnyőre tervezett Gólyanap elmarad, s a jelenléti oktatás eddig tervezett formájában is további korlátozások lesznek. Utóbbi részleteiről az oktatók és hallgatók külön tájékoztatást kapnak.
A személyes jelenléttel zajló órákon - az egyébként kötelező részvételt - erre a félévre vonatkozóan feloldottuk, az online csatlakozás is megengedett.

Nyomatékosan kérünk mindenkit,

ha olyan tüneteket észlel, ami Covid fertőzésre is utalhat, a Kar épületeibe ne lépjen be.

Ugyanígy nyomatékosan kérjük, hogy az épületen belül a

maszk használatára vonatkozó előírásokat maradéktalanul tartsuk be.

Egymás egészsége iránt felelősséggel tartozunk, s a maszk elsősorban nem saját, hanem a környezetünkben lévő embertársaink egészségét védi.

Szabó István

x