A Tehetség Menedzsment Alapítvány pályázati felhívása 2017. június 19.

Ösztöndíj-lehetőség alap- és mesterképzésben, valamint doktori képzésben részt vevő hallgatók számára

 

A TeMA Tehetség Menedzsment Alapítványt egy magánszemély alapította 2016-ban azzal a céllal, hogy a szorgalmas, tenni akaró, jó képességű és tehetséges, felsőoktatási intézményben tanuló magyar fiatalok számára támogatást nyújtson felsőfokú tanulmányai folytatásához és a diploma megszerzéséhez.

Az alapító célja a hazai oktatás szerepének és a magyar munkaerőpiacon betöltött jelentőségének erősítése, elősegítve a tehetséges fiatalok Magyarországról történő elvándorlásának csökkentését és a tudásalapú társadalom fejlődését.

Ennek keretében az Alapítvány támogatási rendszerével nyújt segítséget a fiatalok számára tehetségük kibontakoztatásához, az érdeklődési körüknek megfelelő képzésben való részvételhez, a számukra legmegfelelőbb végzettség megszerzéséhez.

Az Alapítvány a támogatási eszközei révén segítséget nyújt a programban résztvevőknek a munka világának kihívásaihoz szükséges ismeretek megszerzéséhez, valamint ahhoz, hogy személyes boldogulásuk mentén az egész magyar és európai társadalom hasznos tagjaivá válhassanak.

A támogatás félévente 40.000 és 75.000 Ft közötti összeget jelent.

A pályázati lehetőségről bővebben a következő linken lehet olvasni: www.fundatema.hu 

x