Gradus ad Facultatem bankett 2018. december 18.

Hagyományainkhoz híven november végén került megrendezésre a Gradus ad Facultatem hallgatói és alumni közösségének éves bankettje.

Hagyományainkhoz híven november végén került megrendezésre a Gradus ad Facultatem hallgatói és alumni közösségének éves bankettje. Az esemény célja, hogy a jelenlegi és a volt tagok évente egy alkalommal ünnepélyes keretek között is találkozhassanak egymással, valamint az Egyetem és a Deák Ferenc Intézet munkatársaival.

A bankett során először dr. Szalai Márta intézményvezető asszony köszöntötte a vendégeket, és méltatta a Gradus ad Facultatem immár 7 éve formálódó sikertörténetét, valamint a közös munkában részt vevők érdemeit. Az eseményen a Gradus jelenlegi elnöksége, valamint volt elnökei is megosztották a hallgatósággal a gondolataikat, emlékeiket a közös munkáról.

Az este hivatalos részének lezárásaként „seniorrá" avatták a frissen diplomázott tagokat, ezt követően állófogadás keretében volt lehetőség eszmecserére a szervezet elmúlt években szerzett tapasztalatairól, a jelenlegi kihívásokról és a távlati célokról.

x