Keressetek minket, segítünk 2020. július 27.

Ismerkedjetek meg karunk Tutor szervezetével.

Kedves Gólyák!

Elsősorban szeretnénk Nektek gratulálni a sikeres felvételetekhez a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karára.


Mint már biztosan tudjátok, a legtöbb egyetemen működik olyan szervezet, amely az új hallgatók segítésén dolgozik. A mi egyetemünkön ezt a megtisztelő munkát a 

Tutorság végzi.

Mi fogunk eligazítást adni a beiratkozáson, az első tárgyfelvételnél és a mi feladatunk, hogy bevezessünk Titeket a Pázmányos közösségbe. Hozzánk természetesen nem csak tanulmányi kérdésekkel fordulhattok, hiszen mi is tudjuk, hogy az első hetek ijesztőek lehetnek, így mi szívesen segítünk mindenben!

Csoportonként 2 Tutor fogja támogatni az első lépéseiteket Egyetemünkön. Csoportvezetőitek

  • végigkísérnek majd egyetemi éveitek során,
  • segítséget nyújtanak Nektek és
  • hozzájuk bármikor fordulhattok tanácsért.

A Tutorcsoporthoz való tartozás nagyban megkönnyíti a beilleszkedést, hiszen a csoportokban kialakult ismertségek, barátságok segítenek átvészelni a kezdeti nehezebb időszakokat, valamint elkísérnek majd egyetemi pályafutásotok során.

Beiratkozás

Először a beiratkozáson fogunk találkozni, aminek időpontja:

augusztus 25., 26., 27., 28. és 31. (előzetes beosztás alapján - erről kaptok értesítést).

Fontos, hogy bármilyen kérdésetek van, bátran forduljatok tutorainkhoz! Nincs olyan hogy rossz kérdés!

Gólyanapok

Szeptember 3-4-én lesznek a Gólyanapok. A rendezvény célja, hogy kicsit jobban megismerjétek a Kart, az itt működő hallgatói szervezeteket és persze egymást. Ezért is ajánljuk erősen a részvételt! 

A helyszín: Budapest és környéke, de éjszaka nem ,,ottalvós" a program. A járványügyi helyzetre való tekintettel valószínűleg nem a Kar épületében, közösen lesz megtartva, hanem kisebb csoportokban, de szabadtéren lesz lehetőség a közös találkozásra is.

Még egyszer gratulálunk a felvételetekhez! Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal.

Kérünk minden felvételt nyert hallgatót, hogy írjon nekünk egy emailt a pazmanytutorok@gmail.com címre, hogy be tudjunk osztani titeket csoportokba.

A levél tartalmazza:

  • a nevetek
  • melyik szakra jöttetek (jogász/igazságügyi) és
  • a tagozatotok (nappali/levelező).

Kövessétek be Facebook és Insta oldalunkat (@pazmanytutorok) is, hogy ne maradjatok le programjainkról és a fontos tudnivalókról!

Gratulálunk mindenkinek, már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek! 

Tutorok

x