Tutoraink segítenek a kezdetekben 2021. július 22.

Ismerkedjetek meg karunk Tutor szervezetével.

Kedves Gólyák!

Először is, szeretnénk gratulálni a sikeres felvételihez, szeretettel köszöntünk a Pázmány Jog- és Államtudományi Karán!

Mint már biztosan tudjátok, a legtöbb egyetemen működik olyan szervezet, amely az új hallgatók segítésén dolgozik. A mi egyetemünkön ezt a megtisztelő munkát a Tutorság végzi.

A Tutor szervezet legfontosabb célja, hogy segítséget nyújtsunk Nektek, elsőéveseknek a kezdeti nehézségekben. Mi fogunk eligazítást adni a beiratkozáson, az első tárgyfelvételnél és a mi feladatunk, hogy bevezessünk Titeket a pázmányos közösségbe. Hozzánk természetesen nem csak tanulmányi kérdésekkel fordulhattok, hiszen mi is tudjuk, hogy az első hetek ijesztőek lehetnek, így mi szívesen segítünk mindenben!

Csoportonként 2 tutor fogja támogatni az első lépéseiteket Egyetemünkön. Csoportvezetőitek végigkísérnek majd egyetemi éveitek során, hozzájuk bármikor fordulhattok tanácsért és segítségért.

A tutorcsoporthoz való tartozás nagyban megkönnyíti a beilleszkedést, hiszen a csoportokban kialakult ismertségek, barátságok segítenek átvészelni a kezdeti nehezebb időszakokat, valamint elkísérnek majd egyetemi pályafutásotok során.


A beiratkozás

Először a beiratkozáson fogunk találkozni, aminek időpontja:

2021. augusztus 24-31.

Fontos, hogy bármilyen kérdésetek van, bátran forduljatok tutorainkhoz! Nincs olyan, hogy rossz kérdés!


Gólyanap

2021. szeptember 1., Budapest

A rendezvény célja, hogy kicsit jobban megismerjétek a Kart, az itt működő hallgatói szervezeteket, az oktatók egy részét, és persze legfőkébben egymást. Ezért is ajánljuk erősen a részvételt! :) További részleteket hamarosan kaptok majd.


Kapcsolatfelvétel

Kérünk minden felvételt nyert hallgatót, hogy írjon nekünk egy emailt a tutorok@jak.ppke.hu címre, hogy be tudjunk osztani titeket csoportokba.

A levél tartalmazza

  • a nevetek,
  • melyik szakra jöttetek (jogász/igazságügyi) és
  • a tagozatotok (nappali/levelező).


Kövessetek minket a social media felületeinken is, hogy ne maradjatok le programjainkról és a fontos tudnivalókról! 

Insta: @pazmanytutorok
Facebook: https://www.facebook.com/tutorok

Gratulálunk mindenkinek, már nagyon várjuk, hogy találkozhassunk veletek! ;)

Tutorok

 

x