Tanfolyam információk

A tanfolyam a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán (1088 Budapest, Szentkirályi u. 28-30.) hetente, szombatonként kerül megrendezésre, az egyik héten történelem, másik héten pedig magyar órák kerülnek megtartásra. Az órák az egyetemi hallgatók, illetve az egyetem oktatói, professzorai által tartott előadásokból, valamint a különböző típusfeladatok begyakorlásából, szóbeli és írásbeli számonkérésből állnak.

A tanfolyam átfogja a négy éves középiskolai tananyagot. Különös figyelmet fordítunk az összefüggések feltárására, igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni azokra a témakörökre, háttérinformációkra amelyek a középiskolás tananyagból általában kimaradnak, vagy idő hiányában kevésbé alaposan kerülnek tárgyalásra. Emellett külön metodika óra keretében vezetjük be diákjainkat a felelés, az esszéírás rejtelmeibe és segítjük őket hozzá a helyes technikák elsajátításához.
A hozzánk jelentkezők bepillantást nyerhetnek az egyetemi élet légkörébe, különböző programokkal, teaestekkel, múzeumlátogatásokkal színesítjük a programot.

Az emelt szintű történelem érettségi előkészítő kurzus  2018. október 6-án indul és várhatóan 2019 áprilisáig tart. Délelőtti vagy délutáni csoport választható, a csoportokat maximum 50 fővel indítjuk. A felkészítés az emelt szintű érettségi követelményeinek megfelelően zajlik, de természetesen, szeretettel várjuk a középszintre készülő gimnazistákat is.

A magyar érettségi előkészítő 2018. október 13-án indul és várhatóan 2019 áprilisáig tart, egy csoportban, 10:00-14:00-ig. A kurzust az igényeknek megfelelően úgy alakítottuk ki, hogy a középszinten is általában felmerülő témák magasabb szinten kerüljenek tanításra. Ezen kívül külön feladatokkal segítjük az emelt és a középszintre készülőket, így annak is érdemes hozzánk járnia, aki magyarból nem szeretne emelt szintű érettségi vizsgát tenni.

A tanfolyam ára egy kurzus esetében 15.000,- Ft, a két kurzus együttes ára pedig 20.000,- Ft, mely árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Ez az oktatás mellett magában foglalja a tanáraink által kiadott jegyzetkönyv árát is, melyben az adott tanév összes magyar és történelem emelt érettségi szóbeli tétele kidolgozásra kerül.

Elállás, lemondás
Ez a felhívás ajánlatnak minősül, a jelentkezés elküldése az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat számlánk kézhezvételét követően a számlán szereplő határidőig kérjük átutalni! A képzésen való részvétel elengedhetetlen feltétele a részvételi díj fizetési határidőig történő kiegyenlítése. Lemondást csak írásban fogadunk el a képzést megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át kiszámlázzuk. Amennyiben lemondás nem érkezik a képzés megkezdéséig, a teljes részvételi díj kiszámlázásra kerül."

 

A változás jogát fenntartjuk!

 

x