Tanfolyam információk

2020.09.01.

A tanfolyam online (Microsoft Teams felületen) 

hetente, szombatonként kerül megrendezésre, az egyik héten történelem, másik héten pedig magyar órák kerülnek megtartásra. Az órák az egyetemi hallgatók, illetve az egyetem oktatói, professzorai által tartott előadásokból, valamint a különböző típusfeladatok begyakorlásából, számonkérésből állnak.

A tanfolyam átfogja a négyéves középiskolai tananyagot. Különös figyelmet fordítunk az összefüggések feltárására, igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni azokra a témakörökre, háttérinformációkra, amelyek a középiskolás tananyagból általában kimaradnak, vagy idő hiányában kevésbé alaposan kerülnek tárgyalásra. Emellett kiemelten foglalkozunk az esszéírás metodikájával, ezzel hozzásegítve diákjainkat a helyes technikák elsajátításához.
A közös tanuláson túl fakultatív programokkal is színesítjük a tanfolyam életét.

Az emelt szintű történelem érettségi előkészítő kurzus 2020. október 3-án indul és várhatóan 2021 áprilisáig tart. Délelőtti (9:00-12:30) vagy délutáni (13:00-16:30) csoport választható, a csoportokat maximum 50 fővel indítjuk. A felkészítés az emelt szintű érettségi követelményeinek megfelelően zajlik, de természetesen, szeretettel várjuk a középszintre készülő gimnazistákat is.

A magyar érettségi előkészítő 2020. október 10-én indul és várhatóan 2021 áprilisáig tart, egy csoportban, 10:00-14:30-ig. A kurzust az igényeknek megfelelően úgy alakítottuk ki, hogy a középszinten is általában felmerülő témák magasabb szinten kerüljenek tanításra. Ezen kívül külön feladatokkal segítjük az emelt és a középszintre készülőket, így annak is érdemes hozzánk járnia, aki magyarból nem szeretne emelt szintű érettségi vizsgát tenni.

A tanfolyam ára egy kurzus esetében 20.000,- Ft, a két kurzus együttes ára pedig 25.000,- Ft, mely árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Ez az oktatás mellett magában foglalja a tanáraink által kiadott jegyzetkönyv árát is, melyben az adott tanév összes magyar és történelem emelt érettségi szóbeli tétele kidolgozásra kerül, egy munkafüzetet érettségi típusú feladatok begyakorlására, valamint a tavasszal megrendezett táborunkban írásbeli és szóbeli próbaérettségi letételének lehetőségét.

Elállás, lemondás
Ez a felhívás ajánlatnak minősül, a jelentkezés elküldése az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat számlánk kézhezvételét követően a számlán szereplő határidőig kérjük átutalni! A képzésen való részvétel elengedhetetlen feltétele a részvételi díj fizetési határidőig történő kiegyenlítése. Lemondást csak írásban fogadunk el a képzést megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át kiszámlázzuk. Amennyiben lemondás nem érkezik a képzés megkezdéséig, a teljes részvételi díj kiszámlázásra kerül.

A változás jogát fenntartjuk! 

x