Tanfolyam információk

2021.09.08.

Emelt szintű érettségi előkészítő tanfolyam személyesen és online

A tanfolyamon személyesen csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt.

A Gradus ad Facultatem öntevékeny hallgatói szervezet idén is megszervezi érettségi előkészítő tanfolyamát. Szombatonként, egyik héten történelemből, másik héten magyarból mélyítheted tudásodat. Az órák az egyetemi hallgatók, illetve az Egyetem oktatói által tartott előadásokból, valamint a különböző típusfeladatok begyakorlásából, számonkérésből állnak. Bár a leghatékonyabb felkészülést akkor tudjuk biztosítani, ha személyesen eljössz, a távol élők és a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők kedvéért online is lehet majd követni az előadásokat.

A tanfolyam átfogja a négyéves középiskolai tananyagot. Különös figyelmet fordítunk az összefüggések feltárására, igyekszünk minél nagyobb hangsúlyt fektetni azokra a témakörökre, háttér-információkra, amelyek a középiskolás tananyagból általában kimaradnak, vagy idő hiányában kevésbé alaposan kerülnek tárgyalásra. Emellett kiemelten foglalkozunk az esszéírás metodikájával, ezzel hozzásegítve diákjainkat a helyes technikák elsajátításához.
A közös tanuláson túl fakultatív programokkal is színesítjük a tanfolyam életét.

Emelt szintű történelem érettségi előkészítő kurzus

2021. október 2-án indul és várhatóan 2022 áprilisáig tart. Délelőtti (9:00-12:30) vagy délutáni (13:00-16:30) csoport választható, a jelenléti csoportokat maximum 50 fővel indítjuk. A felkészítés az emelt szintű érettségi követelményeinek megfelelően zajlik, de természetesen, szeretettel várjuk a középszintre készülő gimnazistákat is.

Emelt szintű magyar érettségi előkészítő kurzus

2021. október 9-én indul és várhatóan 2022 áprilisáig tart, egy csoportban, 10:00-14:30-ig. A kurzust az igényeknek megfelelően úgy alakítottuk ki, hogy a középszinten is felmerülő témákat magasabb szinten dolgozzuk fel. Ezen kívül külön feladatokkal segítjük az emelt és a középszintre készülőket, így annak is érdemes hozzánk járnia, aki magyarból nem szeretne emelt szintű érettségi vizsgát tenni.

A tanfolyam ára egy kurzus esetében 20.000,- Ft, a két kurzus együttes ára pedig 25.000,- Ft, mely árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Ez az oktatás mellett magában foglalja a tanáraink által kiadott jegyzetkönyv árát is, melyben az adott tanév összes magyar és történelem emelt érettségi szóbeli tételét kidolgozzuk, online megküldve különböző feladatlapokat érettségi típusú kérdésekkel.

Elállás, lemondás
Ez a felhívás ajánlatnak minősül, a jelentkezés elküldése az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után. A részvételi díjat számlánk kézhezvételét követően a számlán szereplő határidőig kérjük átutalni! A képzésen való részvétel elengedhetetlen feltétele a részvételi díj fizetési határidőig történő kiegyenlítése. Lemondást csak írásban fogadunk el a képzést megelőző 3. munkanapig. Ezt követő lemondás esetén a részvételi díj 50%-át kiszámlázzuk. Amennyiben lemondás nem érkezik a képzés megkezdéséig, a teljes részvételi díj kiszámlázásra kerül.

Jelentkezni ide kattintva lehet.

A változás jogát fenntartjuk! 

x