Tavaszi tábor

A Gradus ad Facultatem Tavaszi Tábora a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán (1088 Budapest, Szentkirályi u. 28-30.) kerül megrendezésre 2020. április 4-7-ig.

A tábor első három napján a résztvevő választása szerint részt vehet emelt magyar nyelv és irodalom vagy emelt történelem előadásokon, ahol intenzíven, reggeltől estig tartó foglalkozásokon kerül feldolgozásra a szóbeli tematikához igazodva az emelt érettségin számonkérhető anyag. Emellett a tipikus érettségi feladatok, szövegértések, esszék begyakorlásával, gyakori problémát okozó kérdések megválaszolásával igyekszünk segíteni a diákok felkészülését.

Az utolsó napot komplett, írásbeli és szóbeli emelt szintű történelem és magyar érettségi vizsgaszimulációval zárjuk, ahol a részvevőknek lehetőségük van tét nélkül felmérni a tudásukat egy hónappal az éles érettségi előtt, illetve kipróbálhatják magukat az írásbeli és szóbeli fokozott feszültséggel járó szituációjában.

A Tavaszi Tábor ára 22 500 Ft, az idei tanfolyamon részt vevőknek kedvezményesen 14 000 Ft, mely árak az ÁFÁ-t tartalmazzák. Ez az oktatás mellett magában foglalja a tanáraink által kiadott, adott tárgyra vonatkozó jegyzetkönyv árát is, melyben az adott érettségi időszak összes magyar és történelem emelt érettségi szóbeli tétele kidolgozásra kerül. Idéntől a jegyzetkönyv mellett egy érettségi típusú feladatokat tartalmazó munkafüzet is jár a tanfolyamon résztvevőknek.

Az első 20 vidéki jelentkezőnknek ingyenes szálláshelyet biztosítunk!
Jelentkezés hamarosan.

 A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

 

x