A PPKE JÁK népszerűsítését szolgáló sporttevékenység támogatása 2016. október 14.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara pályázatot tesz közzé hallgatói jogviszonyban álló természetes személyek részére, a Kar népszerűsítését szolgáló sporttevékenységek támogatására.

Szervező: Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog és Államtudományi Kar/ PPKE JÁK/

Téma: A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kara pályázatot tesz közzé aktív hallgatói jogviszonyban álló természetes személyek részére, a Kar népszerűsítését szolgáló sporttevékenységek támogatására

Célja: sporttevékenység magas szintű folytatása

Pályázók köre: Jelen pályázati kiírásra a PPKE JÁK-kal aktív hallgatói jogviszonyban álló hallgatói, egyénileg és/vagy csapatban induló sportolók jelentkezését várjuk.

Pályázat ismertető: A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázni kívánt esemény átfogó ismertetését, szakmai leírását, költségvetési tervezetét.

Támogatható tevékenységek: célcsoport nevezési költségei, utazási költségei, célprogramhoz kapcsolódó szállás költségei, célcsoport anyag-és eszközszolgáltatás, eszközbeszerzés – kivételes esetekben.

Támogatás forrása: PPKE JÁK, Marketing költségvetésben előirányzott konstrukció (évente 1 millió Ft).

Támogatás módja: vissza nem térítendő támogatás formájában kerül folyósításra

Pályázási időszak: 2016. szeptember 30. – 2016. december 15.

Pályázat beadási módja: elektronikusan a bruckner.monika@jak.ppke.hu címre.

Pályázat beadási határidő: 2016. október 14. 18.00 óra

Kiválasztás: A leadott pályázatok alapján az értékelő bizottság dönti el, hogy a felsorolt célok melyikét és milyen mértékben támogatja. A sikeres pályázó a megadott email címre értesítést kap a bizottságtól. A bizottság a döntését nem köteles indokolni. A döntés ellen jogorvoslatnak nincs helye.

A pályázati kiírás ide kattintva olvasható.

A pályázati űrlap ide kattintva tölthető le.

x