Tisztségviselők

2021.08.31.

Szervezetünk tagjai az alábbi bizottságokon keresztül támogatnak Téged:

Szappanos Xantia

A HÖK elnöke

A Hallgatói Önkormányzat elnöke a legmagasabb szinten képviseli a hallgatókat, ezen belül irányítja a szervezetet, ő a rendezvények főszervezője, továbbá a Kari Tanács tagja.

 

 

 

Iró Zalán Ádám

A HÖK alelnöke

 

 

 

 

 

Urbán István

A Tanulmányi Bizottság vezetője

A Tanulmányi Bizottság vezetője gyakorlatilag az év minden napján segítséget nyújt a tanulmányi ügyeid elintézéseben, ezen belül segít a tárgy- és vizsgafelvételnél, valamint a tanulmányi kérvények beadásában. A félév folyamán tájékoztatókat állít össze számodra, hogy mihamarabb elsajátítsad a Neptun rendszer használatát. Ha bármely kérdésed felmerül tanulmányaiddal kapcsolatban, keresd Istvánt bizalommal!

 

Szabó Krisztián

A Sportbizottság vezetője

A Sport Bizottság vezetője biztosítja Számodra a széles választékú sportolási lehetőségeket, ezen belül koordinálja az egyetemi sportéletet, szervezi a sportrendezvényeket. Ha bármilyen kérdésed adódna az egyetemi sporttal kapcsolatban, keresd Krisztiánt bizalommal!

  

Szilágyi Máté

A Szociális Bizottság vezetője

A Szociális Bizottság vezetője támogatja ösztöndíj ügyintézéseid mindennapjait. Elbírálja a pályázatokat, képvisel Téged a Diákjóléti Bizottságban. Felmerülő kérdés esetén bátran keresd Mátét!

 

Kiss Levente

A Gazdasági Bizottság vezetője

A Gazdasági Bizottság vezetője készíti a Szervezet költségvetését, finanszírozza az ösztöndíjak, továbbá a rendezvények és egyéb felmerülő költségek kifizetését. Levit bármilyen kérdéssel kapcsolatban keresheted, készséggel fog válaszolni.

 

 

Lekka Ákos

A Kulturális Bizottság vezetője

A Kulturális Bizottság vezetője szervezi a félév során az intézménylátogatásokat, szakmai előadásokat, quiznightokat és egyéb programokat! Ha szeretnél többet megtudni ezekről a rendezvényekről, keresd Ákost!

 

Kövessetek minket az aktualitásokért Facebookon és az Instagramon (@ppke.jak.hok)!

 

x