CRCC Asia - Ösztöndíj 2015 2014. október 6.

Jelentkezz most!

A CRCC Asia China Internship Program-jával lehetőséged nyílik, hogy egy nemzetközi környezetben próbáld ki magad. Több mint 600 partnercégünk van Kína négy nagyvárosában: Peking, Sanghaj, Sencsen és Sanya. Fektess be a jövődbe, ismerd meg a kínai üzleti életet és kultúrát! Most egy életre szóló élményt szerezhetsz, és értékes előnyre tehetsz szert a munkaerőpiacon. Indulás az év bármely hónapjában.

A CRCC Asia China Internship Program-ja motivált diákoknak vagy végzett hallgatóknak nyújt lehetőséget, hogy betekintést nyerhessenek Peking, Sanghaj, Sencsen vagy Sanya üzleti és kulturális életébe. A CRCC Asia több mint 600 vezető nemzetközi nagyvállalattal és helyi kínai céggel áll kapcsolatban, és különféle területeken kínálunk gyakornoki programot, mint például:

●     Pénzügy

●     Marketing/PR,

●     International business

●     Non profit szervezetek

●     Logisztika

●     Vendéglátás és turizmus

A CRCC Asia-val lehetőséged van egy, két vagy három hónapot eltölteni Kína egyik nagyvárosában, ahol elméleti tudásodat gyakorlatban alkalmazhatod, betekintést nyerhetsz a kínai és nemzetközi üzleti életbe, fejlesztheted nyelvtudásodat és nem utolsó sorban új kultúrákkal ismerkedhetsz meg.

Programjaink, hosszúságuktól függően, különböző díjjal rendelkeznek, mely a következőket tartalmazza:

Vízum; Tanácsadás és segítség az indulást megelőzően; Pickup a kint reptéren; Szállás a városközpontban; Welcome Banquet; Welcome pack, amely tartalmaz egy Travelcard-ot, egy SIM kártyát valamint egy útmutatót a városról; Kulturális eseményeken való részvétel; Business networking events, Jótékonysági, önkéntes hétvége; Kínai nyelvórák és segédanyagok az elboldoguláshoz; CRCC Asia bizonyítványa és ajánlólevele; CRCC Asia Alumni network.

„I urge those considering the program to just apply. Trust me it will not disappoint!  You will meet amazing people, gain practical experience to complement your study and learn a lot about yourself." – Írta például Matthew Hanlon, Universty of Queensland, aki egy hónapot töltött Sanghajban.

Ha még kíváncsi vagy, hogy a programban már részt vett többi hallgató miként vélekedik, nézd meg alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=E-QXLxhXfiI

Ha kérdésed van, vagy további információt szeretnél, írj a hungary@crccasia.com -ra, vagy látogass el a www.crccasia.com oldalra.

Ha szeretnél részt venni a programban, töltsd ki a jelentkezési lapunkat az alábbi weboldalon:Apply - CRCC Asia

 

Továbbiak itt.

x