Kienbaum Executive Consultants Kft. 2021. október 11.

researcher munkatársat keresünk.

Érdekel a HR? Szeretnél egy családias hangulatú nemzetközi cégnél dolgozni? Mindig is érdekelt, a toborzás-kiválasztás? Pontos, precíz vagy, emellett jól és hatékonyan kommunikálsz a telefonban, de az adminisztráció sem áll tőled távol? Ha a kérdésekre igennel tudsz válaszolni, akkor Téged keresünk, mint szenior tanácsadóink munkáját segítő Researcher

A Kienbaum Executive Consultants Kft. az 1945-ben Németországban alapított Kienbaum Consultants International magyarországi leányvállalata. Világszerte több száz munkatársával a Kienbaum Németország piacvezető és Európa egyik legnagyobb és legismertebb humán erőforrás- és vezetői tanácsadó vállalata. Magyarországi tevékenységünk növekedésének köszönhetően budapesti irodánkba researcher munkatársat keresünk.

Olyan kollégát keresünk, aki:
» Intenzíven együttműködő – szeret emberekkel beszélgetni
» Ügyfélközpontú, megoldásorientált
» Erős versenyszellemű

Feladatok:
» A kiválasztásért felelős szenior tanácsadóval az adott pozíció pontos megértése
» A jelöltprofil felállítása
» Piaci célcsoportok azonosítása (versenytársak, illetve a keresésre leginkább releváns cégek megkeresése)
» Jelöltek felkutatása adatbázisokból, direkt és diszkrét megkeresések különböző csatornákon keresztül
» Napi munkafolyamatokhoz kapcsolódó adminisztráció, belső adatbázis kezelése
» Önéletrajzok előszűrése, nyelvi tesztelés
» Interjúk szervezése, jelöltekkel való kapcsolattartás
» Tanácsadók támogatása a projekt menedzsmentben

A munkakör betöltéséhez felsőfokú, elsősorban gazdasági, vagy humán/bölcsész diploma szükséges. A német és/vagy angol nyelv magas fokú ismerete elengedhetetlen. Az ideális munkatárs kiemelkedő módon képes kommunikálni mind telefonos, mind személyes kapcsolatfelvétel során. A kreatív, ugyanakkor céltudatos, kitartó és a részletekre odafigyelő személyiségjegyek egyaránt szükségesek a munkakör betöltéséhez.
Előnyt élvezhet az, aki már szerzett tapasztalatot piackutatásban, akár desk research, [telefonos], kimenő hívások kezelése területén.

Ha minket választasz, nem csak hazai, de külföldi kollégáinkkal is lesz lehetőséged együtt dolgozni. Kiváló szellemiségű, fiatalos és motivált csapat tagjává válhatsz, ahol egymás támogatása és segítése, valamint egy egészséges szellemiségű légkör fenntartása az elsődleges szempont.

Amennyiben a leírtakban magadra ismersz, küldd el életrajzod magyar és idegen nyelven az alábbi címre: hanga.szabo-mathe@kienbaum.com
Kienbaum Executive Consultants Kft.

x