Rendezvények

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán évente számos szakmai és közéleti rendezvényt szervezünk. A rendezvények listája megtalálható az 'Aktuális' - 'Események' menüpont alatt, valamint az oldal alján érhetőek el. Az alábbi menüpontban egyes, jelentősebb rendezvénnyel kapcsolatos információkat osztunk meg.

Események

 • 24 okt.

  Lábady Tamás emlékülés

  II. János Pál Pápa díszterme

  Lábady Tamás emlékülés a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar, ELTE Állam- és Jogtudományi Kar, Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi Tanszékei szervezésében

 • 24 okt.

  Hallgatói kiválósági ösztöndíjak átadóünnepsége

  Sophianum 112.

   

 • 26 okt.

  Research Day in Medieval English Studies

  Párbeszéd Háza, KGRE BTK

  Az évente megrendezett kutatónapok a középkori angol irodalommal kapcsolatos projektbeszámolóknak adnak a tudományos konferenciáknál hatékonyabb fórumot.

 • 26 okt.

  Országos Hon- és Népismereti Konferencia

  Iohanneum, Díszterem

  A Honismereti Szövetség a Péczeli József Komárom-Esztergom Megyei Honismereti Egyesülettel közösen szervezi meg az V. Országos Hon- és Népismeret Konferenciát 2018. október 26–28-a között Esztergomban.

 • 09 nov.

  Művészettörténeti konferencia

  Sophainum

  A PPKE, az ELTE és a KRE Művészettörténeti Tanszékeinek közös konferenciája, amely folytatása a 2017-ben, az ELTÉ-n rendezett hasonló eseménynek.

x