Szakjogász végzettségű hallgatóink oklevele LL.M. képzéssel egyenértékű.

Örömmel értesítjük hallgatóinkat, hogy a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény 52. § (6) bekezdése értelmében a mesterfokozatot eredményező jogászképzésre épülő szakirányú továbbképzésben szerzett oklevél a „Legum Magister" vagy „Master of Laws" (rövidítve: LL. M.) cím viselésére jogosít, így Egyetemünk ezzel a kiegészítéssel állítja ki okleveleit.

Azoknak a korábban végzett hallgatóinknak, akiknek oklevele nem tartalmazza ezt a kiegészítést – amennyiben erre szükségük van és kérelmezik – kétnyelvű (magyar és angol) igazolást állítunk ki arról, hogy jogász végzettségre épülő szakirányú továbbképzésen szereztek oklevelet, mely alapján az LL.M. cím viselésére jogosultak.

Az igazolás kiállítása iránti kérelmeket intézetünk központi email-címére várjuk: deak@jak.ppke.hu. Az igazolást vagy a kívánt postacímre küldjük (a Térítési és juttatási szabályzat által meghatározott mindenkori költség ellenében), vagy személyesen átvehető a Deák Intézetben.

Amennyiben az igazolás kiállításával kapcsolatban további kérdése lenne, kérem, forduljon munkatársunkhoz a deak@jak.ppke.hu címen.