PROQUEST CENTRAL: ÚJ, TELJES SZÖVEGŰ ADATBÁZIS A JOGI KARON

 

A ProQuest Central az információ- és tudáspiacon elérhető legnagyobb multidiszciplináris,

teljes szövegű adatbázis, amely által elérhető a ProQuest változatos adat- és információtartalommal rendelkező, önállóan is használható 47 adatbázisa több, mint 175 témakörben.

A több ezer tudományos folyóirat teljes szövegű cikkén túl, a ProQuest Central hozzáférést biztosít:

  • több mint 100 000 teljes szövegű disszertációhoz az üzleti élet, a pszichológia, a fizikai tudományok, az egészségügy, az oktatás szakterületéről, stb.,
  • több mint 455 000 konferenciaanyag és műhelytanulmány olyan szervezetektől, mint a National Bureau of Economic Research (NBER) és az OECD,
  • a jelenleg elérhető legátfogóbb piaci, iparági és gazdasági jelentések gyűjteményéhez.

A ProQuest Central az üzlet/gazdaságtudomány, társadalomtudomány, bölcsészettudomány, és interdiszciplináris tudományterületeket fedi le és a következő kiadóktól tartalmaz kiadványokat: Emerald, Elsevier, BMJ, Palgrave MacMillan, The Economist, SAGE, Nature Publishing Group, Cambridge University Press és Dow Jones, stb.

Az Economist Intelligence Unit országjelentései és pénzügyi összeállításai, a Business Monitor International és a First Research iparági jelentései, az Oxford Analytica és Oxford Economics ország-, árupiaci és iparági jelentései állnak rendelkezésre.

Az adatbázis elérhető a PPKE JÁK területén található gépekről,otthonról hallgatóknak Shibboleth azonosítóval, oktatóknak VPN-en is.

 

https://www.proquest.com/

 

*     *     *     *     *

 

 

*     *     *     *     *

 

A HÉT KÖNYVE

Natalie Abrokwa: The Right to Mental Health: a human rights approach