Szervezetünk tagjai az alábbi bizottságokon keresztül támogatnak Téged:

 

Dér-Herendovics Zsolt

A HÖK elnöke

A Hallgatói Önkormányzat elnöke a legmagasabb szinten képviseli a hallgatókat, ezen belül irányítja a szervezetet, ő a rendezvények főszervezője, továbbá a Kari Tanács tagja. 

 

 

 

 

Hetényi Adél

A HÖK alelnöke

A Hallgatói Önkormányzat alelnöke az elnök jobbkezeként a bizottságokat felügyeli, a szervezeti feladatokat koordinálja, rendezvények szervezését bonyolítja le így színesítve a hallgatói életet.

 

 

Szegecs Attila

Gazdasági Bizottság vezetője

A Gazdasági Bizottság vezetőjeként készíti a Szervezet költségvetését, finanszírozza az ösztöndíjak, továbbá a rendezvények és egyéb felmerülő költségek kifizetését. Attilát bármilyen kérdéssel kapcsolatban keresheted, készséggel fog válaszolni.

 

 

 

 

Somogyi Julietta

A Tanulmányi Bizottság vezetője

A Tanulmányi Bizottság vezetője gyakorlatilag az év minden napján segítséget nyújt a tanulmányi ügyeid elintézésében, ezen belül segít a tárgy- és vizsgafelvételnél, valamint a tanulmányi kérvények beadásában. A félév folyamán tájékoztatókat állít össze számodra, hogy mihamarabb elsajátítsad a Neptun rendszer használatát. Ha bármely kérdésed felmerül tanulmányaiddal kapcsolatban, keresd Juliettát bizalommal!

 

 

Péntek Petra

A Sportbizottság vezetője

A Sport Bizottság vezetője biztosítja Számodra a széles választékú sportolási lehetőségeket, ezen belül koordinálja az egyetemi sportéletet, szervezi a sportrendezvényeket. Ha bármilyen kérdésed adódna az egyetemi sporttal kapcsolatban, keresd Petrát bizalommal!

 

Jánosi Kata

A Szociális Bizottság vezetője

A Szociális Bizottság vezetője támogatja ösztöndíj ügyintézéseid mindennapjait. Elbírálja a pályázatokat, képvisel Téged a Diákjóléti Bizottságban. Felmerülő kérdés esetén bátran keresd Katát!

 

Vigh Viktória

A Kulturális Bizottság vezetője

A Kulturális Bizottság vezetője szervezi a félév során az intézménylátogatásokat, szakmai előadásokat, quiznightokat és egyéb programokat! Ha szeretnél többet megtudni ezekről a rendezvényekről, keresd Viktóriát!

 

Mátrabérci Máté

A Kommunikációs Bizottság vezetője

A Kommunikációs Bizottság vezetője koordinálja a szervezet közösségi média felületeit, felel az általános és kiemelt információk áramlásáért illetve a hallgatóság tájékoztatásáért.

Kövessetek minket az aktualitásokért Facebookon és az Instagramon (@ppke.jak.hok)!