• Először is, a legnagyobb pozitívum számomra az, hogy több emberrel találkoztam, akikkel barátságot kötöttem. Ez azért is fontos, mert így már lesznek ismerősök az egyetemen és tudjuk segíteni egymást. Emellett pedig előadásokon vehettünk részt, amik hasznosak voltak, ugyanis átismételtünk az egész történelmet. A csapat nagyon segítőkész volt, bármi kérdés/kérés volt, egyből segítettek. Az adott témákat a legegyszerűbben próbálták elmagyarázni, így könnyebbé tették a tanulást. Ennek köszönhetően nem volt olyan téma, amihez ne tudtam volna hozzászólni. Szívesen jártam minden órára. Összességében, a tanfolyam ideje alatt összekötöttük a kellemest a hasznossal.
  • Kicsit el tudtam felejteni, hogy az érettségi miatt kell megtanulnom, és élvezni is tudtam, úgyhogy nagyon köszönök mindent, és nagyon felnézek rátok hogy ilyesmit csináltok.
  • Hatalmas élmények voltak a szombatok, új barátokra leltem és persze nagyon sokat tanultam. 
  • Rengeteg olyan dolgot tanultam tőletek, amit a tanárom nem mondott el.
  • Összességében, a tanfolyam ideje alatt összekötöttük a kellemest a hasznossal.
  • Nekem a tanfolyamban az tetszett a legjobban, hogy érettségi centrikusan volt felépítve. Az órák kellemes hangulatban teltek, így mindig szívesen mentem még hétvégén is a Pázmányra. Az előadók rendkívül jól informáltak, felkészültek és lelkesek voltak az előadások során, ha kérdésem volt, készségesen válaszoltak. Az osztályfőnökeink által kijavított esszék sokat segítettek, hiszen így folyamatosan tudtam fejlődni és egyre gördülékenyebben ment az esszéírás. Köszönöm szépen a felkészítést!
  • Meg szeretném köszönni nektek, hogy hozzásegítettek engem ehhez, nagyon bírlak titeket, és tényleg nagyon hálás vagyok mindenért!!
  • Még egyszer köszönöm a felkészítést, nélkületek nem ment volna.
  • Én féltem picit, hogy majd milyen lesz ez a 10-11 óra benn a suliban, de mindennap olyan gyorsan eltelt az élvezetes előadásoknak hála, hogy nagyon szuperül éreztem magam, de szerintem ezt mindannyiunk nevében mondhatom.
  • Számomra a legjobb választás volt a Gradus tanfolyam és az azt követő intenzív, felkészítő tábor. Gondok nélkül bele tudtam illeszteni a gimnáziumi tanulmányaim mellett a szabadidőmbe, mivel hétvégére esett. Ezek mellett délelőtti és délutáni kurzusokra is lehetett jelentkezni. Minden óra érthetően és színesen telt. Motivációkat adva, részletesen, színesen tekintettük át a történelmi korszakokat. Helyzetgyakorlatok is színesítették az órát, mivel az intenzív kurzus utolsó napján próbaérettségi vizsgát tehettünk. A próbavizsga mellett egy tömören kidolgozott érettségi tételekkel teli könyv boldog tulajdonosai lehettünk.