Deák Ferenc Továbbképző Intézet

Available in English here.

 

Jelentkezés szakirányú továbbképzésre:

A 2024 őszére meghirdetett jogász és nem jogász szakirányú továbbképzéseinkre itt lehet jelentkezni. A jelentkezés határideje: július 20.

Jelentkezés jogi szakvizsgára felkészítő tanfolyamokra:

A 2024 őszén indítani tervezett jogi szakvizsgára felkészítő tanfolyamainkra az ezen a linken található űrlapon jelentkezhet szeptember 10-ig.

Minden szakirányú továbbképzésünk vegyes jelenléti/online képzési rendben indul: a képzési napok egy része kizárólag online lesz követhető (kivéve a Kártérítési szakjogász képzést). Mit jelent ez? A tudnivalók erről és a jelentkezésről itt érhetők el.

 


 

Üdvözöljük!

Napjainkban egyre nagyobb az igény a speciális szakmai ismeretekkel rendelkező, egy-egy kiemelt területre szakosodott jogászok és igazgatási szakemberek iránt. Ennek a piaci elvárásnak igyekszik megfelelni a Deák Ferenc Intézet, mely 2000. óta szervezi a diplomával rendelkező, továbbtanulni vagy szakosodni vágyók szakirányú továbbképzését. Kínálatunk évről-évre bővül: a már sikerrel futó képzéseink mellett a közelmúltban elindítottuk a Kártérítési jogi, a Közlekedési és közlekedésigazgatási, a Kiberbűnözés, korrupció és pénzmosás elleni, a Vállalati compliance (megfelelési), a Szabályozott iparági és a Fogyasztóvédelmi szakjogász képzést.

Büszkék vagyunk az elmúlt években kialakult szakmai kapcsolatrendszerünkre. Az Intézet védjegyévé váltak azok a hallgatói és oktatói közösségünket jellemző szakmai, sokszor baráti kapcsolatok, amelyek a megszerzett szaktudáson túl is segítik a nálunk végzett hallgatókat pályafutásuk során.

A Kar, így a Deák Intézet is, folyamatosan törekszik arra, hogy világnézeti elkötelezettségéből fakadóan ‒ anélkül, hogy meggyőződését bármilyen formában ráerőltetné az oktatókra vagy a hallgatókra ‒ képzésein az igazságról alkotott felfogásán és értékrendjén keresztül szemlélje a jog fejlődését, a jogintézmények működését, a gazdasági és a társadalmi viszonyok egyes területeinek szabályozását, ebben a szellemben reflektáljon rájuk, és oktassa őket. Így tesz eleget a társadalom azon elvárásának, hogy az Egyetem olyan szakembereket képezzen, akiknek munkája által a jog nem csupán a társadalom kiszolgálója lesz, hanem a közjó értékét hordozó eszközévé válik.

2023. október

dr. Szalai Márta
intézetvezető

Miért a Pázmány?


 

Pázmány Péter Katolikus Egyetem • Jog- és Államtudományi Kar • Deák Ferenc Továbbképző Intézet

PPKE JÁK, 1088 Budapest, Szentkirályi u. 28., 1. emelet 137.

+36 1 429 7224 • deak@jak.ppke.hujak.ppke.hu/deak

 

Hallgatói ügyfélfogadás: munkanapon 9-17 óra között, kivéve a nyári nyitvatartási rendet.

 

Nyári nyitvatartási rend:

– június során, valamint augusztus 26-tól munkanapokon: normál nyitvatartás
– július 1-23., valamint augusztus 21-23. között munkanapokon: 9-16 óra között
– július 24-augusztus 2. között munkanapokon: 9-13 óra között
– augusztus 5-16. között az Egyetem zárva tart, telefonon és emailben sem vagyunk elérhetőek

 

 

szechenyi-img-alt