Tisztelt Partnerünk!

Örömmel látjuk a Karrier Iroda cégeknek szóló információs oldalán. Kérjük, ha állás vagy gyakornoki lehetőséget szeretne feladni, ezen az oldalon töltse ki bejelentő űrlapunkat. Amennyiben első alkalommal jár itt, esetleg korábban még nem tette, az alábbi linken regisztrálja az ön által képviselt intézményt, céget.

A beérkezett megkeresést feldolgozzuk, munkalehetőségeink között 1 hónapig térítésmentesen megjelentetjük. Amennyiben ennél hosszabb időre van szükség, az ajánlatott 1 hónap letelte után, külön kérésre meghosszabbítjuk.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy hallgatóink hirdetések alapján tájékozódnak a lehetőségekről, hallgatót kiajánlani nem tudunk.

A kötelező szakmai gyakorlatok bejelentéséről
A 230/12012. (VIII. 28) Korrn. rendelet a szakmai gyakorlatok rendszerét újraszabályozta. A leglényegesebb változás, hogy a 6 hetet elérő vagy azt meghaladó szakmai gyakorlat csak olyan gyakorlóhelyen folytatható, arnellyel a felsőoktatási intézrnény erről együttműködési megállapodást kötött. Ez esetben, kérjük, jelezze nekünk, és szerződést készítünk elő. További információt a szakruai gyakorlatok teljesítésének új szabáIyairól szóló 2/2015. (III. 17.) tanulmányi hirdetmény tartalmaz.