Érdeklődőknek (Deák Intézet)

Üdvözöljük!

Napjainkban egyre nagyobb az igény a speciális szakmai ismeretekkel rendelkező, egy-egy kiemelt területre szakosodott jogászok és igazgatási szakemberek iránt. Ennek a piaci elvárásnak igyekszik megfelelni a Deák Ferenc Intézet, mely 2000. óta szervezi a diplomával rendelkező, továbbtanulni vagy szakosodni vágyók szakirányú továbbképzését. Kínálatunk évről-évre bővül: a már sikerrel futó képzéseink mellett a közelmúltban elindítottuk a Kártérítési jogi, a Közlekedési és közlekedésigazgatási, a Kiberbűnözés, korrupció és pénzmosás elleni, a Vállalati compliance (megfelelési), a Szabályozott iparági és a Fogyasztóvédelmi szakjogász képzést. Szakirányú továbbképzéseink LL.M. fokozatot kínálnak.

Büszkék vagyunk az elmúlt években kialakult szakmai kapcsolatrendszerünkre. Az Intézet védjegyévé váltak azok a hallgatói és oktatói közösségünket jellemző szakmai, sokszor baráti kapcsolatok, amelyek a megszerzett szaktudáson túl is segítik a nálunk végzett hallgatókat pályafutásuk során.

A Kar, így a Deák Intézet is, folyamatosan törekszik arra, hogy világnézeti elkötelezettségéből fakadóan ‒ anélkül, hogy meggyőződését bármilyen formában ráerőltetné az oktatókra vagy a hallgatókra ‒ képzésein az igazságról alkotott felfogásán és értékrendjén keresztül szemlélje a jog fejlődését, a jogintézmények működését, a gazdasági és a társadalmi viszonyok egyes területeinek szabályozását, ebben a szellemben reflektáljon rájuk, és oktassa őket. Így tesz eleget a társadalom azon elvárásának, hogy az Egyetem olyan szakembereket képezzen, akiknek munkája által a jog nem csupán a társadalom kiszolgálója lesz, hanem a közjó értékét hordozó eszközévé válik.

2023. október

dr. Szalai Márta
intézetvezető

 

Minden szakirányú továbbképzésünk vegyes jelenléti/online képzési rendben indul: a képzési napok egy része kizárólag online lesz követhető (kivéve a Kártérítési szakjogász képzést). További információk itt.

 

szechenyi-img-alt