MATE Cross Run

2022.04.07.

Az egyetemhez tartozó Lovasakadémia 24 hektáros dombos területén kialakított pályán, a terepakadály-futó versenyen a csapatban indulókra 4 km-en 16 db, az egyéniben indulókra 8 km-en 32 db száraz, vizes, saras akadály vár. A 4-12 éveseknek rövidített pályán külön futamot indítunk.

A 2022-es esemény Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) is egyben, megrendezéséhez kiemelt partnerünk a Magyar Honvédség 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred. Az esemény fővédnöke Prof. Dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora, aki indulóként is részt vesz a versenyen.

A nyolc különböző egyéni és csapatkategóriába gyermekektől a munkahelyi csapatokig mindenki nevezhet. Leginkább a kalandra, az önmaguk kipróbálására vágyók jelentkezését várjuk.

Nagy siker lenne, ha minél több felsőoktatási intézmény képviseltetné magát a versenyen. Kérjük, hogy részvételükkel és az esemény népszerűsítésével segítsék rendezvényünket! A versennyel és a nevezéssel kapcsolatos információkért látogassanak el az esemény weboldalára (www.crossrun.hu) vagy kövessék, kedveljék a Facebook-oldalt, és osszák meg barátaikkal (https://www.facebook.com/MATEcrossrun).

A mellékelt plakát semmilyen reklámot nem tartalmaz azért, hogy bárhol kihelyezhető legyen. Legyen szíves azt az intézményt látogatók számára jól látható helyre kitenni.

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt