Új Nemzeti Kiválóság Program

2023.04.24.

2023/2024-ben is meghirdetésre kerül az Új Nemzeti Kiválóság Program, mely csaknem a teljes kutatói életpályát lefedő ösztöndíjrendszer. A pályázó hallgatók, oktatók/kutatók a kivételes kutatási témákért nyerhetnek el támogatást programjuk megvalósításához.


Az idei felhívások várhatóan 2023. április végén kerülnek kiírásra, a pályázati időszak a tervek szerint 2023.05.02 – 2023.06.02. az alapképzés, mesterképzés, doktori, illetve doktorvárományosi, valamint a posztdoktori kategóriákban.


A „Tehetséggel fel!" és a Bolyai+ pályázati kategóriákban 2023.06.30-ig lesznek a pályázatok benyújthatók.


A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen (PPKE) a jelentkezőknek első körben a fogadó felsőoktatási intézményben a kutatási téma kapcsán releváns Tanszéken/Intézetben, illetve Doktori Iskolában szükséges a kutatási téma befogását kezdeményezni, a választott témavezetővel egyeztetve.
Amennyiben a Kar az illetékes Tanszék/Intézet, illetve Doktori Iskola szakmai támogatása alapján a kutatási programot befogadta, a pályázati anyag felterjesztésre kerül az egyetemi vezetés aláírására, ebben a fázisban kerülhet a „Fogadó felsőoktatási intézmény szándéknyilatkozata a befogadásról" elnevezésű dokumentum (a Pályázati Adatlap 2. számú melléklete, továbbiakban: FOI nyilatkozat) a Rektor által aláírásra.

A pályázatokat az aláírt FOI nyilatkozat birtokában elektronikusan nyújthatják be a jelentkezők a kategóriánként kialakított pályázati e-mailcímekre.
A PPKE-n a tavalyi évben is alkalmazott ÚNKP pályázati eljárásrend az egyetemi ÚNKP aloldalon hamarosan közvetítésre kerül, kérem, kísérjék figyelemmel az egyetemi/kari webes felületeket, hogy az aktuális információkról időben értesülhessenek.
Addig is várjuk az esetlegen felmerülő kérdéseiket a PPKE Központi ÚNKP ügyfélszolgálatán!

 

Elérhetőségek: 


Üdvözlettel,
ÚNKP Ügyfélszolgálat 

Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Pályázati Osztály

 

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt