A Hallgatói Önkormányzat köszöntője

2022.07.21.

Kedves Gólya!

Mindenekelőtt engedd meg, hogy gratuláljunk sikeres felvételidhez a Pázmány Jogi Karára! Szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis

Egyetemünk büszkélkedhet az ország egyik legszínvonalasabb oktatásával és hallgatói közösségével.

Ezeket az érdekeket igyekszik a Hallgatói Önkormányzat mindennapos munkájával elősegíteni. Szervezetünk az egyetem és a hallgatói élet szinte minden szegmensében jelen van, annak érdekében, hogy képviseljük a hallgatók érdekeit. A Hallgatói Önkormányzat tagjai végig kísérik tanulmányaidat a beiratkozástól a diplomaosztóig. Ebben az időszakban segítünk, hogy a tanulmányaid gördülékenyen teljenek, az egyetemi juttatásaid biztosítva legyenek és mi gondoskodunk arról, hogy két zh között lehetőséged legyen kikapcsolódásra, legyen szó sportról vagy egyéb közösségi tevékenységről.

Célunk, hogy évről évre jobb és összetartóbb hallgatói közössége legyen a Pázmánynak.

Szervezetünk tagjai az alábbi bizottságokon keresztül támogatnak Téged:

Szappanos Xantia

A HÖK elnöke

A Hallgatói Önkormányzat elnöke a legmagasabb szinten képviseli a hallgatókat, ezen belül irányítja a szervezetet, ő a rendezvények főszervezője, továbbá a Kari Tanács tagja. 

 

Pásztor Dominik Benjámin

Gazdasági ügyekért felelős alelnök

A HÖK egyik alelnöke. A Gazdasági Bizottság vezetőjeként készíti a Szervezet költségvetését, finanszírozza az ösztöndíjak, továbbá a rendezvények és egyéb felmerülő költségek kifizetését. Benjit bármilyen kérdéssel kapcsolatban keresheted, készséggel fog válaszolni.

 

Urbán István

Tanulmányi ügyekért felelős alelnök

A HÖK egyik alelnöke. A Tanulmányi Bizottság vezetője gyakorlatilag az év minden napján segítséget nyújt a tanulmányi ügyeid elintézésében, ezen belül segít a tárgy- és vizsgafelvételnél, valamint a tanulmányi kérvények beadásában. A félév folyamán tájékoztatókat állít össze számodra, hogy mihamarabb elsajátítsad a Neptun rendszer használatát. Ha bármely kérdésed felmerül tanulmányaiddal kapcsolatban, keresd Pistit bizalommal!

 

Szabó Krisztián

A Sportbizottság vezetője

A Sport Bizottság vezetője biztosítja Számodra a széles választékú sportolási lehetőségeket, ezen belül koordinálja az egyetemi sportéletet, szervezi a sportrendezvényeket. Ha bármilyen kérdésed adódna az egyetemi sporttal kapcsolatban, keresd Krisztiánt bizalommal!

  

Hetényi Adél

A Szociális Bizottság vezetője

A Szociális Bizottság vezetője támogatja ösztöndíj ügyintézéseid mindennapjait. Elbírálja a pályázatokat, képvisel Téged a Diákjóléti Bizottságban. Felmerülő kérdés esetén bátran keresd Adélt!

 

Kiss Levente Csaba

A Kulturális Bizottság vezetője

A Kulturális Bizottság vezetője szervezi a félév során az intézménylátogatásokat, szakmai előadásokat, quiznightokat és egyéb programokat! Ha szeretnél többet megtudni ezekről a rendezvényekről, keresd Levit!

 

 

Illyés Ádám

A Kommunikációs Bizottság vezetője

A Kommunikációs Bizottság vezetője koordinálja a szervezet közösségi média felületeit, felel az általános és kiemelt információk áramlásáért illetve a hallgatóság tájékoztatásáért.

 

 

Kövessetek minket az aktualitásokért Facebookon és az Instagramon (@ppke.jak.hok)!

 

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt