Feczkó Csanád hallgatónk

2020.02.14.

Ismerkedjetek meg Feczkó Csanáddal, aki judozik

,,Négyéves koromban kezdtem judozni, eleven gyerekekként a szüleim úgy gondolták, hogy kell egy sport, amivel le tudom vezetni az energiámat. Ez a sport az életem meghatározó részévé vált.

Azt szeretem ebben a sportban, hogy nagyon összetett, nem elég, ha valaki nagyon erős vagy nagyon jó technikákat tud; itt minden téren a maximumot kell nyújtani, ha valaki eredményes szeretne lenni. Továbbá egy egyéni (küzdő)sportról beszélünk, itt ha a versenyző felmegy a szőnyegre, minden rajta múlik.

Számomra a 2017-es év volt eddig az eredményekben leggazdagabb. A nyár folyamán másodszor szereztem ifjúsági európa-bajnoki ezüstérmet, a győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon első lettem és a világbajnokságon harmadik helyezést értem el. 

Az eredmények mellett majdnem ugyanolyan fontos az a rengeteg élmény, tapasztalat és barátság, amit a judonak köszönhetek.

Legkedvesebb emlékem az egyetemen egyértelműen a gólyabál, ahol nagyon jól éreztem magam. A sport miatt megtanultam összeegyeztetni az edzéseket és a tanulást, bízom benne, hogy ez a kiegyensúlyozottság ki fog tartani egyetemi éveim alatt."

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt