Gradus bankett

2019.12.10.

,,Minden évben a hagyományainkhoz hűen összegyűlnek a jelenleg aktív tagok és a senior tagjaink, akik habár már lediplomáztak és elhagyták az egyetemi közeget, egykor a ,,Gradusos" élet mindennapjainak mozgatórugói voltak, így lehetőségünk van közösen átbeszélni a szervezet múltját, jelenét és természetesen jövőjét illető kérdéseket.

Idén is nagyszerű alkalom volt ez a tapasztalatok megosztására, valamint a közös élmények, örömteli pillanatok felelevenítésére, különösen úgy, hogy több egyetemi munkatárs és oktató is megtisztelte részvételével a rendezvényt.

A Gradus működésében nagy számban vesznek részt a kar oktatói és dolgozói a legkülönbözőbb területekről, ezért fontos, hogy ezen az estén ők is mélyebb bepillantást nyerhettek a tagok életébe, másik oldalról pedig a tagok is láthatták, kiknek a fáradhatatlan munkája segít minket nap mint nap.

A bankett folyamán több beszédet hallgathattak meg a résztvevők a szervezet alapításáról, elképzelésekről és célokról, illetve személyes benyomásokról. Felszólalt dr. Szalai Márta, a Deák Intézet vezetője, egyik alapító elnökünk, dr. Pátkai Nándor, volt elnökként dr. Almási Dániel és több jelenlegi elnökségi tag is, a felvételi eljárásunk utáni első hivatalos eseményünkön pedig bemutatkozott szervezetünk 11 új tagja is.

Az est fénypontja azonban tagadhatatlanul a senior oklevelek átadása volt, amikor is humoros és megható gondolatokkal köszöntük meg végzett tagjainknak áldozatos munkájukat és örökös lelkesedésüket, amivel nem csak a Gradus ad Facultatem, de a Pázmány Péter Katolikus Egyetem nevét is öregbítették.

Zárásképpen egy állófogadás keretében nyílt lehetőség jó hangulatú, kötetlen beszélgetésekre a régi és új ismerősökkel egyaránt. "

Major Fruzsina, Gradus elnök

A Gradus jelenlegi elnöke és korábbi elnökei (és egy Junior tag)

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt