Keressetek minket, segítünk

2019.07.22.

Kedves Gólyák!

Elsősorban szeretnénk Nektek gratulálni a sikeres felvételetekhez a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi karára.


Az egyetemek többségén működik egy olyan hallgatói szervezet, melynek célja az újonnan jött hallgatók segítése, ez a mi egyetemünkön a

Tutori szervezet.

A Tutori szervezet legfontosabb célja, hogy segítséget nyújtsunk Nektek, elsőéveseknek a kezdeti nehézségekben. A mi feladatunk, hogy segítsünk Nektek a beiratkozáson, az első tárgyfelvételen, de nemcsak tanulmányokkal kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban fordulhattok hozzánk, hanem az egyetemi élettel kapcsolatos egyéb problémáitokkal is nyugodtan.

Kapni fogtok majd 1-1 Tutort, aki

  • elkísér majd egyetemi éveitek során,
  • segítséget nyújt Nektek, és
  • akihez bármikor fordulhattok.

A Tutor csoporthoz tartozás sok területen segítséget nyújthat egyetemi éveitek során, hiszen a csoporton belül kialakult barátságok, ismeretségek jelentősen megkönnyíthetik egyetemi éveitek első napjait (egészen az utolsó együtt töltött napig), ugyanis a csoport megismerése után úgy mentek be első óráitokra, hogy már új barátok, gólyacsoporttársak vesznek körül benneteket.

Beiratkozás

Az első legfontosabb eseményetek a beiratkozás lesz augusztus 22-23-24, illetve 27-28 között. Fontos, hogy személyesen megjelenjetek, ugyanis itt fogtok először találkozni szervezetünk tagjaival, akik a beiratkozás, illetve a tárgyfelvétel során a segítségetekre lesznek.

Gólyanapok


Szeptember 5-6-án lesznek a Gólyanapok.. A rendezvényen a megjelenés ajánlott, hiszen ekkor ismerhetitek meg majd gólyatársaitokat, és így az egyetemi élet első napjait már nem idegenek társaságában töltitek el. A Gólyanapokon rengeteg érdekes programmal várunk benneteket.

Még egyszer gratulálunk a felvételetekhez! Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal.

Amint elolvastátok ezt, írjatok nekünk e-mail címünkre a pazmanytutorok@gmail.com – ra, hogy minél hamarabb megtörténhessen a Tutorcsoportok beosztása, valamint, hogy segíteni tudjunk Nektek beiratkozással, tárgyfelvétellel, illetve a Neptun használatával kapcsolatos kérdéseitek megválaszolásával.

Kérünk Titeket, hogy az e-mailetekbe írjátok bele az alábbiakat: 

  • név
  • szak (jogász vagy igazságügyi igazgatás)
  • tagozat (nappali vagy levelező)

Kövessétek be Facebook oldalunkat is, ahol megismerhetitek szervezetünk tagjait, hogy kik is azok a Tutorok, és itt találhattok majd információkat Tutorcsoportos eseményekről is.

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt