Kitüntetések a Pázmány Nap alkalmából

2015.10.15.

Burián László professzor úr és Halustyik Anna docens asszony magas szintű oktatói és kutatói munkáját Pázmány Plakettel ismerték el.

Dr. Burián László Karunkra Bánrévy Gábor hívására 1998-ban érkezett, ahol 2001. óta a Nemzetközi Magánjogi Tanszék vezetője. Fő kutatási területe a nemzetközi magánjogon belül a nemzetközi kötelmi jog, de közel száz magyar és idegen nyelvű publikációja szerteágazó és alapos kutatómunkáról tanúskodik, ugyanakkor aktív választottbíróként a gyakorlattól sem távolodott el. Burián László professzor urat kollégái és hallgatói is egy csendes, ugyanakkor nagytudású szakemberként és jó vezetőként tisztelik.

Dr. Halustyik Anna kiemelkedő szakember, elkötelezett kutató, kiváló oktató és példaértékű vezető, aki több mint hatvan magyar és angol nyelvű publikáció szerzője, a bankjog hazai szakértője, így aktívan jelen volt és közreműködött a rendszerváltást követően a magyar bankszabályozás kialakulásában. A docens asszony több mint 17 éve vezeti hűséggel Karunk Pénzügyi Jogi Tanszékét.

Bonca Hajnalka, a Dékánhelyettesi Titkárság adminisztrátora a Karért végzett áldozatos munkája elismeréseként oklevélben részesült.

Gratulálunk a kitüntetetteknek!

Események

09.
2024. máj.
JAK
„Vágy és vezeklés” - Modern kori kihívások a család és családi kapcsolatok előtt
22.
2024. máj.
JAK
Hogyan lehet több kollektív szerződés Magyarországon?
Online
23.
2024. máj.
JAK
Megtalálom a helyemet Budapesten?
Tanári Klub (a könyvtár mellett)
24.
2024. máj.
JAK
1st Annual Conference on EU Law, Competition and Sport
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
28.
2024. máj.
JAK
Dr. Szilágyi Pál habilitációs eljárás
29.
2024. máj.
JAK
Kreatív hűséggel - Pázmány Törzsasztal
Dékáni Tanácsterem
További események
szechenyi-img-alt