Sporteredmény

2022.04.06.

A vele készült rövid interjút alább olvashatjátok.

Hogyan, mikor, miért kezdtél el fallabdázni?

2000-ben fogtam először ütőt a kezembe, egy barátnőm hívott squash-olni, általa kaptam kedvet hozzá. Kisebb-nagyobb megszakításokkal csapatban is játszottam, amatőr, majd ranglista versenyeken indultam.

Miért szereted ezt a sportot?

Azért szeretem, mert rövid idő alatt átmozgatja és lefárasztja az embert, egy óra intenzív játék teljesértékű edzésnek felel meg. Fontos a taktika, technika és az állóképesség. Rendkívül dinamikus játék, robbanékonyságot és teljes figyelmet igényel, kiváló stresszoldó.

Mi a legnagyobb sikerélményed squash-ban?

Nem tudnék kiemelni egy legnagyobb sikerélményt. Több amatőr versenyt is megnyertem, ranglista versenyeken is értem el jó helyezést, vannak kedvenc kupáim, érmeim. Mégis, számomra inkább azok a meccsek emlékezetesek és értékesek, amiket már régóta kiszemelt ellenfelek és riválisok ellen, nagy küzdelemben nyertem.

Milyen jövőbeli terveid vannak sport területén?

Több sportággal is foglalkozom, de családanyaként, egyetem mellett nehéz úgy alakítani, hogy mindenre jusson idő. Mindenesetre folytatom a squash-edzéseket, és vizsgaidőszak után visszatérek a golfpályára is, amit az egyetem miatt hanyagoltam az utóbbi időben – a két kedvenc sportágam, amikre mindenképp szeretnék időt szakítani. Ezen kívül létre szeretnék hozni egy egyetemi squash-csapatot, hogy együtt készüljünk a jövő évi MEFOB-ra.

Melyik területét szereted leginkább a jognak?

Legizgalmasabbnak a büntetőjogot tartom, de a személyiségemhez, karakteremhez a fogyasztóvédelem áll a legközelebb. (Már az első, BGF-es diplomám megszerzésekor is foglalkoztam fogyasztóvédelemmel, azóta is érdekel.)

Milyen terveid vannak a jövőre nézve tanulmányaidat illetően?

A jog minél szélesebb területére szeretnék rálátni, hogy aztán ki tudjam választani a valóban nekem való irányt. Az egyetem elvégzése után folytatni szeretném jogi tanulmányaimat, szakvizsgát tervezek. Ennek tükrében alakulnak majd a továbbiak.

Gratulálunk az aranyéremhez és az elért eredményhez!

https://unisport.hu/nepes-mezony-es-remek-merkozesek-az-ide-fallabda-mefob-on/?fbclid=IwAR3nvkpyGu4DPvdndtz5KX_jo3_K3dBmkTkoq6I5V8tHV9TCqYjUzlfd1lM

http://www.squashtech.hu/?fbclid=IwAR1Zta3vN5BGKRVX0UwIPsvUu2BYbvnR_pVcxRX7b6TlhQOD26Nr77q-06w

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt