TDK

2020.09.07.

Kedves Kollégák!

A járványhelyzet sajnálatos módon számos szempontból megnehezíti az életünket, ez alól a TDK tevékenység sem kivétel. Ennek ellenére nem szabad elfelejtenünk, hogy idén decemberben zárul a XXXV. OTDK nevezési időszaka. A tavaszi járvány-helyzet miatt ebben az OTDK ciklusban még nem rendeztünk egyetlen kari TDK-fordulót sem. Emellett a tavaszi TDK-tréningek is elmaradtak. Ezért az őszi félév kiemelten fontos lesz mindenki számára.
Amennyiben Ön már elkezdte egy TDK dolgozat megírását, akkor bátorítjuk rá, hogy a nehezített körülmények ellenére is mindenképpen fejezze be azt az őszi félév során. Amennyiben eddig csak gondolkodott rajta, és esetleg már van valamilyen elkezdett kutatása (akár évfolyamdolgozat vagy elkezdett diplomamunka is), akkor most még nem késő belevágni.
Keressék bátran a kiszemelt témavezetőt, az illetékes tanszéket vagy a kari TDK felelősöket. A tdk@jak.ppke.hu címen mindig elérhetők vagyunk, bármilyen kérdéssel forduljanak hozzánk bizalommal.

  • A felkészülést is igyekszünk segíteni,
  • a félév során lesznek tréningek,
  • november 6-án pedig kari TDK-t tartunk.

A kari honlapon minden fontos információt közzéteszünk (megtekinthetik a félév programjait és a határidőket is), javasoljuk továbbá a Facebook csoportunkhoz való csatlakozást is.

Üdvözlettel:
Kari TDK csapat

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt