Tehetség? TDK!

2015.09.24.

Szeptember 24-én tartott nagyszabású TDK Börzénkkel fórumot kívántunk biztosítani arra, hogy a legkülönfélébb területek iránt érdeklődő, tehetséges hallgatóink mindent megtudhassanak a diákköri munkáról, megtalálhassák a legmegfelelőbb konzulenst kutatásukhoz, feltehessék kérdéseiket a tanszékek oktatóinak, doktoranduszoknak és a TDK felelősöknek, találkozhassanak hasonló cipőben járó kezdő, vagy a munkában már előrehaladt és új kihívásokkal szembesülő hallgatótársakkal, valamint már sikeres OTDK szereplést is maguk mögött tudó szerzőkkel és opponensekkel.

Reméljük, hogy sokaknak segíthettük a kutatómunka elkezdését, de akik még mindig hezitálnak, illetve kérdésük van a TDK munka kapcsán, bátran keressék a kari TDK titkárt (pogacsas.anett@jak.ppke.hu), de közvetlenül a tanszéki TDK felelősöket és leendő konzulenseket is!

Akik már elkezdték a munkát, ajánljuk figyelmükbe aktuális programjainkat:

  • Retorika és beszédtechnika – szituációs játékokkal és sok hasznos ismerettel két alkalmas előadást tart karunkon Bogár László, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára. Várunk mindenkit szeretettel november 5-én és november 19-én 18.00 órától (E3), nem csak TDK-zókat!
  • Kari TDK – most bárki bizonyíthatja, hogy a Karon, sőt, az ország valamennyi jogi karának hallgatói közül ő ért a legjobban egy adott témához: a kiválasztott témát kifejtő dolgozatokkal november 20-ig lehet nevezni a novemberi 26-i kari TDK-ra, de nem csak szerzők, opponensek jelentkezését is várjuk! Kari TDK-kat 2016 márciusában, májusában és őszén is tartunk majd. A részleteket ld. http://jak.ppke.hu/hallgatoinknak/tdk

Tekintve, hogy épp egy év múlva nevezhetjük a Karunkat képviselő hallgatókat a XXXIII. OTDK-ra, még nem késő elkezdeni a munkát: egy kiváló – a személyes képességeket és az elhelyezkedési esélyeket is növelő – TDK dolgozat írásához mi minden segítséget megadunk: aki érzi magában a képességet, mindent bele! Ha tehetség – akkor TDK!

Részletek és további aktualitások:

http://jak.ppke.hu/hallgatoinknak/tdk

 

 

Események

22.
2024. júl.
JAK
Jogászi eskütétel és diplomaátadók (jogász, igig)
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
23.
2024. júl.
JAK
Deák Ferenc Intézet Oklevélátadó
Szent II. János Pál pápa terem (Díszterem)
05.
2024. szept.
JAK
Digitalization of Public Administration in Europe 2024 Budapest – Young research
04.
2024. okt.
JAK
Annual conference on state aid law
14.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
28.
2024. nov.
JAK
Nyílt nap
E1 előadó
További események
szechenyi-img-alt